zaterdag 5 mei 2012

Doel 10: een nieuwe bank kopen - behaald :)

Zaterdag 5 mei. Bevrijdingsdag 2012. Een aantal jaren terug waren we samen met vriendin Susanne in Haarlem bij Bevrijdingspop. Vandaag was het de bedoeling dat we, op de boodschappen na, niets zouden doen. Aan het eind van de morgen kwam de folder die we van mijn schoonouders hadden gekregen in beeld en kwamen we aan de praat over de nieuwe kledingkast. Gaan we er heen en kijken of toch maar niet?

Zo heerlijk impulsief als we zijn schoonouders gebeld en op naar Carré in Volendam. Daar aangekomen lekker lopen bakkeleien met z'n twee over die kast. Doen we het wel, niet, waarom wel waarom niet. Ondertussen sprak zo'n verkoop - pief ons aan en die heeft een offerte gemaakt voor die kast. Stefan opperde dat we ook nog een bank zoeken, dus daar ook maar gelijk naar gekeken. Half Carré doorgelopen op zoek naar DE bank. Nou wil het geval dat Stefan en ik best wat eisen hebben voor de bank (denk iedereen wel). Stevig, duurzaam, mooie stof, kind .. euh... vlek - vriendelijk, ik zit natuurlijk met mijn rug.. minimaal 4 zit plekken.. liefst een hoekbank..

De verkoop - pief heeft ons heel goed geholpen, zonder gelijk zo heerlijk opdringerig te zijn, zoals de meeste verkopers zijn die de afgelopen maanden ons pad gekruist hebben.

Goed, 1,5 uur nadat we Carré binnenstapten gingen we er weg met de beslissing bijna genomen, vanavond bij mijn schoonouders thuis de knoop doorgehakt:

We gaan de bank én de kast kopen.

Doel 10 is dus in werking gesteld en bijna behaald. Foto volgt vrijdag of zaterdag!

Zaterdag 12 mei: gisteravond is dit doel behaald! De bank is besteld.. (evenals de kast en de vloer voor het hele huis)...  dit wordt de bank, alleen dan in 't  donkerbruin:


Nog 12 weken voor 'ie bezorgd wordt op ons nieuwe adres ;) 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten